Monday, July 14, 2008

19: Winter Break


Subhanallah. Lawa kan?
Satu hari di musim sejuk :) yang boleh tahan sejuknyeee.. cuma takde snow, and pokok tu bukan seasonal.

Maaf quality gambar tidak berapa baik, taken using my cameraphone only. I left my camera at a friend's house. Tak ambil2 lagi..

Winter is here. Actually since 2 weeks ago. And Alhamdulillah, dapat ku penuhi dengan perkara-perkara yang diharapkan will be counted as amal dan dianugerahi pahala dan rahmat-Nya.. which I need really2 badly.

Ada lagi 2 minggu sebelum kelas bermula kembali. Result exam hari tu pun dah dapat. Alhamdulillah semuanya ok belaka.

Winter kali ini, aku belajar tentang keyakinan. Dari segala segi atau perspektif. Thank You Allah, Thank You Allah.. and I still have a looooong way to go. Still so many jahiliyah to be thrown away.. so many kotoran2 degil di hati to be cleansed.. guide me throughout.. never leave me.. not even a second, or even less than that..

Something I made..
Let us all.. Fastabiqul Khairat!
(click to see a larger version.. email me if you want a larger2 version, for printing purposes or nething).. hak cipta milik Allah..

4 comments:

uswah said...

munah, gambo tuh dah lawo dah.,. tapi uswah rasa kene boldkan lagi tulisan kat bawah tu.. cam tenggelam.. bold n besokan

Mashizaki Keikan said...

best.. best... best... ana pinjam eh?

muna khaider said...

sila2.. fastabiqul khairat

Mashizaki Keikan said...

JazakiLlahu khayran kathira!