Sunday, March 28, 2010

154: My thoughts, really fragmented!

I am heartless...

Oh sambal tumis ikan bilis ui~

---

Lama dah tak tulis random-random cenggini. Lama dah tak update blog sebenarnya. Mak dah bising. "Update la.. bagi tazkirah..letak gambar-gambar macam dulu awak buat tu..."

Uish huhuhu...

Hati ini yg perlukan tazkirah..

Orang yang takde sesuatu tak boleh memberi sesuatu..

You cannot give something that you don't have..

Conservation of energy... can never be violated...

---

Senang saja orang bersangka.

Orang bisa menyangka apa saja.

Human imagination and creativity is infinite..

---

Rasa macam bipolar.

Sepanjang hari sangat bersemangat dan gembira bila ada orang tersentuh dgn apa yg kita buat.

Tapi kusangka hujan hingga ke petang, rupanya terik di tengah hari (kerosakan peribahasa intended)..

---

Ikhlas, yo?

---

Okla, till next time..

saya sangat rindu family, kot!!!

seriously considering balik bulan august ni... seriously.. seriously serious.

---

Awak, take care ye..

Awak, reply la emel saya..

Awak, jangan terasa dgn saya ye.. awak sangka baik dgn saya ye?

I never want to hurt anybody~

5 comments:

Suhaib said...

sambal tempe... simpan dalam poket..

muna khaider said...

hahaha suweb ingat lagi kegemaran ku dulu..

sambal tempe sedap gler kotttt
jual kat kantin skolah 20 sen sebungkus..

uswah said...

ye aritu mama buat sambal tempe..uswah kate munah je yg suke nih..hahaha.. ei balikle ogos ni!!ikram dah 5 bulan time tuh!

Anonymous said...

Orang bleh sangka apa2 sahaja.Let them be!

Allah Maha Mengetahui.

from kuching with love.

:)

nadia al-akmal said...

Muna, I think we are in the same boat. Saya pun rase macam bipolar gak recently.

Dan saya rindu tazkirah awak juga. :)

Lotsa love from Canby. <3