Monday, December 27, 2010

199:

"Oh, ini ke anak kak dayat yang kat Mesir tu?"

"Eh tak, Melbourne" *senyum*

at different occasion

"Dah kerja ke?"

"Belum, baru habis belajar, insyaAllah akan jadi cikgu"

"Oh, ustazah ye? ngajar agama?"

"Eh tak, Physics insyaAllah" *senyum lagi*

4 comments:

hood@sunny said...

haha, time attachment kat Hospital:

A: Ni study mana?

Uda: Mesir

B: tgk tudunglaa~

-____-!

Bumi x pernah menyucikan~

أم الليث said...

waitress kat restoran nandos kat malaysia: akak belajar lagi ke?
saya: ha'ah
Waitress: belajar kat mana..utm eh
saya: tak, overseas
waitress: oh mesir eh?
saya: tak, australia. ambik medik.
waitress: *terkejut*

errkk why is it kalau pakai tudung labuh org assume kita belajar agama and belajar kat middle east? not that there's anything wrong with that but...
stereotyping!

intan baek. said...

hihi..agree lah streotyping.. even famili pun..
'angah ni blk dr australia ke dr mesir ni?'
:)

Rose said...

typical stereotype. diorang tak tahu, ni expert in physcis ni =^.^=