Tuesday, April 21, 2009

87:

Attention all students, terutamanya lepasan-lepasan SPM.

Don't ever consider taking up Physics as your undergraduate course!

Unless you want to spend hours and hours (also means sleepless nightssss) of staring at textbooks and notes but comprehend NOTHING. Yes, NOTHING.

--

Allahumma yasirli....

T_T

7 comments:

Ummu Layth said...

hehehe. kesian. skit je lagi muna..nak abis dah course ni!!! skiiiiit je lagi

semoga tabah

biskut marie said...

relax2... jum eskem jum.. =)

mardhiyyah mohd pauzi. said...

rumetku yang dirindui selalu..

you can do it!!

termotivate tak mai?ke saya kena stay up skali ng awk ni?cakap je ok kalo nak suh teman stay up ke..

hehe

~chocolatte87~ said...

munah!!
haha..
nt myesal ke hape amek fizik?
siap hasut2 agi..
xbaek weyhh..
haha~

muna khaider said...

jazakunnallah khayr semua ^_^

kak aliya, itulah, sikit je lagi tapi terase amat seksanya... huhu.

biskut, i takde mase nak g beli eskim :P huhuhu.. belikan la wahai biskut :D nak honeycomb cruch!!!!.. poyonyelahai i ni.. bujet die sorang busy.. huhu~

mar rumetku yang dirindui juga~ haha.. takpelah mar.. cukuplah pancake pisangmu menemaniku dikala pepagi buta ini~ hehe.. n ade sky juga! hoho.. tiap malam kene transfer ke bilik dia balik.

saje jer wani.. hehe..tapi mmg betol pun :p

nabihah said...

chaiyok muna! sikit je lagi nk smpi puncak cewah~

Anonymous said...

hahahaha..chaiyok-chaiyok akak fizik melb mari...

rgds
mm