Friday, November 13, 2009

138: Warna-warni SwotVac








12 comments:

Dr Mom said...

hehe akak pun dah dpt grad letter... excited!!!
all the best for your finals

muna khaider said...

hehe tula! excited sgt! motivated sikit nak study. kalau tak grad malu je huhu. grad akak bile??

uswah said...

ape kene ngene ngan baju? siap ade yang sidai terbalik! ahahha

muna khaider said...

haha tu baju baru basuh n baru angkat dari luar. saje je. munah tgh boring lalu ambil gambo bende2 around 5 meter radius. hahaha

Dr Mom said...

grad on 5th inshaAllah. muna? bila tau bleh buat honours ke tak? hopefully anti dpt..so bleh hang around melbourne lagi hihihi

parents dtg ke nanti?

Anonymous said...

mcm kenal je nota2 tu..electromagnetism kan? hehe
-aisyah welly

AbRaR said...

apa nie?

lalu jer lah...

muna khaider said...

Kak Aliya: 5 dec? wah awal2. result ktorg pun tak keluar lg mase tu. Takutnye! huhu. tula.. hopefully dpt.. tp ana tak letak hrpn tinggi sgt (boleh x?) huhu sbb exam kali ni mcm teruk je.. huuuu

mak abah tak dtg kot :(

aisyah: yey electrodynamics. haha.

AbRaR: apa ni? gambo2. I love taking photos. Cuma takde SLR je.

mardhiyyah mohd pauzi said...

baju tu nape mai?hehehhheheheheh

rumetmu :)

hood@sunny said...

weh, sonoknye.. x abis exam final lg da dapat invitation utk grad??

waaaa T-T km lama lg kat mesir ni..

Oh My Photoblog! said...

Pic #3: Uniform skolah fizik?

All the best for your honors application. Congrats on ur graduation!

muna khaider said...

mar, baju2 lawo utk dilipat mar.. :p

huda, huhu.. tula.. cuak je dpt surat grad. kalau tak pass takleh grad gak.. so kene pass!

alif, bolelah uniform. Uh, jgn congrats skrg! tak tentu lg. Kalau tak grad malu aje.