Tuesday, May 12, 2009

94: Dates

14 May - Astrophysics presentation
15 May - Astrophysics Essay due
20 May - Quantum Mechanics presentation
22 May - Statistical Physics assignment due
28 May - Lab Journal due
29 May - Optics assignment due
29 May - Balik Malaysia!!
03 Jun - Balik Melbourne!!
05 Jun - Quantum Mechanics assignment due
16 Jun - Astrophysics & Optics exam
19 Jun - Quantum Mechanics Exam
25 Jun - Statistical Physics exam

Dengan due dates and exams yang beratur macam ni, berani lagi balik Malaysia???

(Tengah agak stress atas sebab-sebab yang obvious! Doakan lah!)

5 comments:

Ummu Layth said...

Takpe, balik Malaysia untuk family!

Banyak masa during the journey utk study InshaAllah.

Wow banyak betul subjects anti ambik.. all the best for all of them!! 2nd last exam nih!!!

mardhiyyah mohd pauzi. said...

wow.ada berani balik time swot vac awk ye!

HbO said...

salam
Mak ai..banyak nyer assignment lagi!!
semoga Allah kurniakan ketabahan, kekuatan dan keberkatan masa kepada mu untuk meyiapkan semua tu.

Guess what, kita balik msia the day before you! tapi pulang ke sini lagi lambat dari awk la..huhu..kita pulang utk 2 minggu.

anyway, chaiyok2 mai!! dont stress2..
Allah ada sentiasa, sahabatku.
=)

uswah said...

hehe,.takpe mai..mai pandai insyaALlah boleh score exam.. lagipun bukannye balik utk berfoya2.. tapi utk kakak munah yg tersayang nih.. hahahahha..thanks a lot!

muna khaider said...

Kak Aliya: heh akak, standard je 4 subjects ana amek. Cuma setiap subject tu banyak assesment dia. Huhu. Lagi less than 3 weeks nak swotvac tp assignments sgt byk lagi. Huhuhu.. Tula, tak nyesal pun sebenanye balik Msia. I need that break actually. Most welcoming :D

Hanan: Oh Hanan, lamenye awak balik! Bile first paper?? Kita beli ticket awal2.. so mase tu tatau first paper lambat sket lg. Kalau tau dah lama kita balik 2 minggu gak.. hehehe...Abang awk kawen jugak eh??

Mar: Ye saya sangat berani. Ni boleh dikategorikan sebagai berani mati.

Uswah: haha.. terbukti tak betapa sayangnya munah kat suwah.. hahahaha.. sem ni susah arr.. suwah kene belanje munah byk2 after this.. n i dun think i can afford to buy both of you wedding present before balik.. cannot afford dr segi duit dan juga masa (haha.. poyo tak.. macam aa 24 jam study).