Tuesday, May 26, 2009

98: Dhiya'

Heee... tak sabo. Tatau kenapa kali ni rasa sangat-sangat nak balik. Walaupun tau kejap je. And mesti sgt restless nanti. Tak sempat nak buat apa. Tapi sebab tau, ada comfort di sana. Sangat-sangat nak balik. I need a break from Melbourne, I guess.

But before that, kena mujahadah siapkan scientific journal ni! Lepas tu boleh balik dengan aman, insyaAllah... 

Alhamdulillah.. Alhamdulillah..

Moga-moga bila balik nanti dapat dikumpul kekuatan ... utk segalanya yg perlu dihadapi di sini. InsyaAllah.. biiznillah.. 

Sebab sampai sini balik, kena full force mujahadah!!

First paper on the 16th . Then 19th then 25th..

Allahummansurni.. 

Walhamdulillah ala kulli hal.. 

(Sebab saya penat berdepressi.. saya mahu kembali)


Having your name, paired up with one of the world prestigious universities, is somewhat surreal..

2 comments:

mardhiyyah mohd pauzi. said...

dhiya'..i like the name and the meaning.

nadia al-akmal said...

insya'Allah. :)

Saya yakin anda boleh!

Nanti pulang ke Malaysia mase musafir, doakan lah sekali orang kat sini ye.

Huhu... bile la kite nak jumpe ye Muna...

And btw, you only got 3 exams ye? That's quite lucky compared to moi who got like 5, yes 5 exams. Saye rase macam nak menjerit dan/atau melompat je.