Saturday, August 15, 2009

112: They tell their stories

Some random pictures taken after winter break till now.. summarize my 3 weeks..


Outing with some puan-puan egyptians and they treat us with some egyptian delicacies yg tak igt namanya apa. Sanah, help? Ade kot some kofta, falafel.. etc2


Ini gambo paling recent antara gambar-gambar di sini. Il Dolce ice cream parlour baru buka balik selepas break kejap masa winter. So tadi gi makan ice cream with housemates. Yummy. Macam biasa, honeycomb crunch + apa2 flavor lain yg chocolatey and fatty semestinya... tapi honeycomb crunch is a must!


Hasan! sangat comel.


One of my physics coursemates. Ni semalam. Lecture hall kitorg kunci (last class on friday, building supervisor mesti igt takde kelas dah kat situ, dia pi kunci awal2) so lecturer lambat, and then sibuk2 cari kunci. So my coursemate tu smgt membuat kerja kat luar lecture hall. Anyway, the turn-ups semalam sangat lah menggalakkan. I'm so proud of my coursemates. Haha. Mmg dasar nerd. Walaupun satu kelas je hari ni, and pada waktu last-last, mereka tetap juga nak g kelas....


Ha, familyku.. inilah kedai Balha, kedai di mana I bought the backlava yang ramai suka itu~ manissss .. kedainya agak mewah, so harga baklava tu agak mewah juge..


Ini my lecturer for AMSSP (Atomic, Molecular and Solid State Physics) yang sedang menulis jalan kerja problem set... kerjaku, menyalin je tak faham sgt T_T


"Hi, my name is Maryam. I'm five years old!"

Ini Maryam, budak kecik yang baru seminggu sekolah kat OZ dah terpengaruh dengan slang2nya..

"Noee .. Not hiyah!"

2 comments:

uswah said...

haha..kelas sungguh kedai baklava itu! padanle rasenye kellas banget!!! alah haritu uswah dapat makan sikit je! T_T.. kang balik msia bli lagi banyak2 ek.. oih sodapnye aiskrim!!!!!!!!!!! nak jugak!!! (padahal tadi baru makan aiskrim snickers ngan zayd) aahaha sodap juge!

muna khaider said...

uswah, kumpol la duit, honeymoon kat snih.. best tau! u wont regret it.. dahlah tambang murah.. airasia dok! alang2 bleh g new zealand skalik. SGT CANTIK!!!